top of page

Bli med og bidra til Safari Fornebu 2024!

Oppdatert: 1. jul.

Årets Safari Fornebu arrangeres 7.-8. september, i og rundt vakre Nansenparken. Vi i Oksen Idrettslag har gleden av å delta lørdag 7.september.


Kjære naboer og foreldre på Fornebu,

Safari Fornebu er et fantastisk gratisarrangement som retter seg mot barn, unge og familier, og i år arrangeres det for tredje gang sammen med Oksenøya skole. Hovedformålet med arrangementet er å skape en møteplass og bidra til en sterkere Fornebu-identitet.

For at vi skal kunne bidra til å gjøre årets arrangement til det beste hittil, så er vi helt avhengige av frivillige som vil hjelpe til med bemanning og utførelse av forskjellige oppgaver bl.a. i kiosken vår. Dette er en flott mulighet for oss i Oksen IL til å vise oss frem, skape aktiviteter og gjennom kiosksalg tjene et lite bidrag som går tilbake til idrettslagets aktiviteter.

Hva skjer på Safari Fornebu?
Lørdag 7.september blir det stor scene på Festplassen med underholdning, klatretårn, ansiktsmaling og aktiviteter fra flere organisasjoner, som eksempelvis DNT og Fornebu fotball. Alt dette skjer med gratis deltagelse for alle!

Hvordan kan du bidra?
Vi søker engasjerte foreldre og naboer som kan hjelpe til i kiosken vår denne lørdagen, med følgende oppgaver:

  • Kakebaking i forkant

  • Forberedelse av rundstykker

  • Opp-/nedrigging av kiosk

  • Bemanning av kiosk

Vi garanterer en morsom og sosial opplevelse sammen med andre Fornebuere, hvor du får du muligheten til å bli bedre kjent med lokalmiljøet og bidra til å skape en minneverdig helg for barna våre.

Meld deg som frivillig!
For å melde deg som frivillig allerede nå er du hjertelig velkommen til å sende en e-post til oksenidrettslag(at)gmail.com. Vi trenger hjelp i ulike tidsrom, så gi oss beskjed om det er begrensninger rundt dette. Enhver innsats, stor eller liten, blir satt stor pris på!

Les mer om fjorårets arrangement på www.safarifornebu.no. Nettsiden deres vil bli oppdatert i juli/ august, med detaljer om årets arrangement.

Vi ser frem til å høre fra dere og håper dere vil være med på å gjøre Safari Fornebu 2024 til en uforglemmelig opplevelse for hele Fornebu!

Med ønsker om en riktig fin sommer,
Styret i Oksen IL
121 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page